Buna Ziua, AM tot citit informatiile DVS, si Desi sunt foarte departe de acest domeniu, mi-se par foarte utile informatiile, pe care le dati. Apelez la DVS, Cu rugamintea de a ma ajuta in problema pe care o am. Asadar, avem o soba cu registru, la Care avem conectate 5 calorifere + 1 chaudière termolectrique. Problema este ca, SCADE presiante foarte des si foarte mult, ajunge uneori chiar si la 0, 5. Saptamanal trebuie sa sac APA, asa cum m-a invatat instalatorul, Care mi-a facut instalatia (doar instalatia sobei, astuce Centrala). Parerea lui este ca, As avea o pierdere undeva, tevile fiind in Beton, si nu putem stii unde ar fi. In soba, sau pe la calorifere nu curge APA. Si a facut aerisirea la calorifere de doua ori. Ideea e ca folosesc aceasta soba DIN octombrie, si Locuiesc in aceasta Casa de 1 an. ma gandesc ca Pina aucm s-ar fi UMFLAT Parchetul, cumva. PE scurt, mie imi este TeamA sa nu fie Alta problema, si sa fie ceva foarte periculos (ma gandesc la instalatia sobei).

Mai ales ca, oricat de mult comme face focul, temperatura nu Creste decat Max Pina la 60 grade. Iar in ultimul timp, une maxime de crescut Pina la 50 (duminica aceasta, cand am facut focul de dimienata, PANA Seara, a ajuns Pina la 50, iar in Casa au fost 20-22 grade) nu mi-se pare normal. De asemena, Tin sa Mentionez ca am boilerul legat si la soba Dar i-l Tin si in priza. Nu stiu daca ar avea vreo legatura boilerul cu acesta problema. Si care ar fi Sfatul DVS in legatura cu folosirea boilerului (DIN Punct de l`al consumului, care ar fi mai Economique? Unii ma sfatuiesc sa i-l folosesc doar la curent Electric, altii doar la Soba. Si inca o intrebare, (Sper sa nu va déranger prea mul), eu Luna acaesta voi pleca la sotul meu, in afara. Voi Lipsi Cam 12 zile. Ce ma sfatuiti sa fac? Instalatorul meu spune ca nu sont sac de sa rouille antigel, deoarce SCADE presid`. AR mai FII o varianta ca cineva sa IMI FACA focul, Cat d ECAT sa nu inghete, Insa nu As vrea sa RISC. Va multumesc anticipat! Am cumparat récente o soba Astuce Centrala Koper antigona spécial 90 GE si ma cam incurc in Cartea TEHNICA care este in engleza, poate ma ajuta cineva cu cateva informatii – PE Langa TUr – Retur de 1 “pentru calorifere, mai exista renforcer APA rece si o Alta cu un CAPAC Rosu – m un gandesc nu II apa calda. Rog ajutor multumesc Buna Ziua, as fi interesat sa Cumpar o soba de incalzit Care se racordeaza la calorifere.

Intrebarea MEA este daca poate fi folosita si fara circuitul de incalzit APA, adica doar pentru Caldura? Daca aveti deja soba construita, nu trebuie sa investiti decat in teava DIN fier pentru serpentina, Tevi PVC, calorifere, Pompa de recirculare, termostat, supapa de siguranta, manometru, vas de expansiune si robineti. Desi le gasiti adesea Sub denumirea de centrale artizanale, este indicat sa apelati la firme specializate, dans caz CONT rar riscati ACCIDENTE grave. Atasam mai jos cateva schite pentru a avea o imagine de ansamblu a acestor centrale termice in soba de teracota. Va recomand sa folositi o soba PE lemne cu circuit de inclazire pentru calorifere.

 • OUR HEAD OFFICE

  WAYMBCO (VSB) BUILDING SYSTEMS (PVT) LTD,
  No: 83/ 1 A, Dharmapala Mawatha,
  Colombo 7.
  Sri – Lanka.

  Tel: 94 11 4016586, 94 11 2441353
  Fax: 94 11 2320547, 94 11 2441353
  E-Mail: waymbcopeb@waymbco.com

 • OUR FACTORY

  WAYMBCO MANUFACTURING PLANT 
  No: 22/01, Gothami Road, 
  Kiththampahuwa, Wellampitiya, 
  Sri- Lanka.

  Tel/Fax: 011- 4014046

 • FIND US ON GOOGLE

  Click to open larger map

 • Follow Us!